Osztályterem üvegfóliázása

Hő-és fényvédő beltéri üvegfóliázás – Skyfol SI 35.

 


Ablak fóliázás – Ablaküveg fóliázás

Ablak fóliázás – Ablaküveg fóliázás

Sokan szeretnék, ha autójuk mutatósabb egyedibb megjelenésű lenne. Ennek elérésére számtalan lehetőség létezik, de az kétségtelen, hogy az autóüveg fóliázás az egyik, ami szinte „elkerülhetetlen” az optikai tuningolás folyamán.

Az ablakfóliázás persze nem csupán esztétikai előnyökkel jár. Jó, ha tudjuk, a minőségi autófólia rendkívül jó hatásfokkal szűri a káros UV-sugarakat és nyáron lényegesen csökkenti az autó utasterének hőmérsékletét. Az autófólia megakadályozza az illetéktelen vagy rossz szándékú betekintést a kocsink belsejébe. Az autóüveg fóliázás egy másik hasznos alkalmazási területe a vagyonvédelem az áthatolás késleltetése.

A jól elkészített autóüveg fóliázás védelmet nyújt az esetleges üvegszilánkok okozta sérülésekkel szemben is ha bármilyen okból betörne az ablakunk.

A Török és Társa 97 Bt. az épületfóliázás, az autófóliázás, valamint a biztonsági fóliázás területén egyaránt több mint két évtized minden tapasztalatával várja kedves megrendelőit és nem csupán autók szépítését vállaljuk.

Az épületfóliázás lényegében azonos előnyökkel kecsegtet, mint az autók esetében az autófóliázás. A manapság előszeretettel alkalmazott nagy ablakfelületek – s a globális felmelegedés jól érezhető erősödése – egyre inkább nélkülözhetetlenné teszi az üvegek fóliázását, hiszen csak kevesen szeretnek nyaranta üvegházban főni. Természetesen itt is meg kell említenünk a kellemetlen, egészségre is ártalmas UV-sugárzás szűrését, amire az általunk alkalmazott prémium minőségű épületfóliák kiválóan alkalmasak.

A hatékonyabb hő védő hatás elérésére a kültéri üvegfóliák telepítése ajánlott. Ezek az anyagok a speciális szerkezetüknek köszönhetően a külső üvegfelületre kerülnek felragasztásra,így a napenergia jelentős része közvetlenül a légkörbe verődik vissza. Hatásfokuk rendkívüli, élettartamuk viszont rövidebb a beltéri fóliákkal szemben.

Biztonsági fóliáink alkalmasak arra, hogy késleltető betörésvédelmet biztosítsanak lakásunknak, házunknak. Már alapkivitelű anyagaink is alkalmasak rá, hogy megakadályozzák az üveg szilánkokra törését, így – például egy iskola esetén – igazán biztonságossá teszi a környezetet: a vastagabb biztonsági fóliák pedig akár ismételt, komoly erejű ütéseknek is könnyedén ellenállnak, gyakorlatilag lehetetlenné teszik az ablakon át történő behatolást.

Rövid határidővel, tökéletes minőségben, kedvező árakon és több mint 30 éves tapasztalattal várjuk megrendeléseiket.

Az üvegfólia alkalmazása több évtizedes múltra tekint vissza.

Mint sok más polgári életben használt terméket az üvegfólia is a NASA az Amerikai Űrkutatási Hivatal fejlesztése és alkalmazása után került forgalomba.

Elsődleges szerepük a hő- és fényvédelem, betörés és baleset elleni védelem.

Az üvegfólia választásánál mindig a tulajdonságaik figyelembe vétele a legfontosabb.

Ha a fólia hő visszatartó képességét nézzük kiderül, hogy irodánk, házunk, lakásunk ablakaira ragasztott üvegfólia tájolásuktól függetlenül, tökéletes védelmet nyújt a napenergia ellen, így a légkondicionálásra szánt energia jelentős része is megspórolható.

Ha földszinten lakunk vagy esetleg olyan irodánk van, ahol nagy utcafronti üvegfelületek vannak akkor a tevékenységünk védelmére alkalmazott üvegfólia jó megoldást kínál a kíváncsiskodó tekintetek ellen is.

Iskolákban, óvodákban és közintézményekben ahol egyszerre sok ember, főleg ha ez gyermek tartózkodik azon üvegfóliák telepítése szükségszerű melyek biztonsági szempontból is megfelelnek. Egy esetleges üvegtörés esetén nem hullik darabokra az üvegtábla, hanem a fólia egyben, legtöbbször a helyén is tartja az üveget csökkentve így a sérülés veszélyét.

A biztonsági üvegfóliák szakító szilárdságuk és vastagságuknak köszönhetően a betörések ellen is fokozott védelmet nyújtanak. A fólia jelentősen késlelteti az üvegen történő áthatolás idejét. Elektromos riasztó rendszerrel együtt történő telepítésüket a biztosítók esetenként elfogadják a rács helyettesítésére.

A vékonyodó ózon réteg miatt ma már követelmény az UV védelem.
Az üvegfóliák általunk telepített változatai 99 %-ban szűrik a káros sugarakat.

Egy típusú üvegfólia azért kilóg a sorból. Ez a dekorációs fólia.

Az üvegfóliák egy különleges és látványos csoportja. Elsődleges célja, hogy jól nézzen ki. Néhány tulajdonságtól eltekintve, homlok egyenest ellentétes a fentiekkel.

Olyan felületeket kell elképzelni mint a tusoló kabin ajtaja vagy a katedrálüveg, tehát nem látni se ki, se be. Alkalmas fürdők, erkélyüvegek, szekrényüvegek, üvegasztalok, télikertek stb. dekorálására.