Skyfol BabyGuard fóliák

BabyGuard
 

Mi a BabyGuard fólia?

A BabyGuard fóliák egy rendkívül hatékony hő-és fényvédő tulajdonsággal rendelkező autóüveg fólia család.
Kifejlesztésében az autóban utazó kisgyermekek védelme volt az elsődleges szempont.

Az UV, a vakító fény vagy a kellemetlen besugárzott energia mind-mind kényelmetlenné teszik az autóban töltött időt.
A fóliák legfontosabb tulajdonsága a napenergia, a besugárzott hő minél nagyobb mértékű visszatartása. A hatékony hővédelemnek köszönhetően lényegesen kisebb mértékben melegszik fel az autó belső tere, ami kedvezően hat gyermekeink utazással töltött idejére.

A legmodernebb gyártás technológia lehetővé teszi, a 99 %-os UV védelmet, valamint azt a kimagasló tulajdonságot, hogy a fóliák képesek az infravörös sugárzás és a látható fényt 95 %-ban megszűrni. A technológiai fejlesztés eredményeként, a fóliák hosszantartó fakulás elleni védelme is említésre méltó.

A nano-technológia alkalmazásával gyártott BabyGuard fóliák mikronnyi rétegek sokaságából épül fel, melynek végeredményeként akár 30 %-kal jobb hővédelmet nyújtanak a hasonló fóliákkal szemben. Optikai tisztasága tökéletes kilátást eredményez és a megerősített 50 mikronos vastagsága pedig az üvegtörés okozta balesetek, sérülések elkerülésében nyújt hatékonyabb védelmet.

Összességében kijelenthetjük, hogy minden igényt kielégítően a Skyfol BabyGuard autóüveg fóliák választása a legmegfelelőbb a jelenlegi piaci kínálatban.

 

BabyGuard